Contacteaza-ne

Despre mine

poze-noi-01

Mugurii democratiei pe ritmuri de Queen

In septembrie ’94, mama ma ducea increzatoare de mana la Liceul de arta „George Enescu”. Al doilea examen al vietii dupa cel al nasterii, in fata comisiei de admitere pe care l-am trecut in ritm de „We are the champions”, imitandu-l pe Freddie Mercury.

Pe parcurusul primilor 12 ani de studiu m-am infruptat din magia pianului in contopire cu vocea. Am absorbit muzica cu naduf si odata aflat in fata urmatorului pas educational, conservatorul mi s-a parut alegerea fireasca.

Am absolvit la clasa de canto clasic, sub conducerea domnului prof. univ. consultant. Iulian Baiasu. Am fost masterand la clasa Prof.univ.dr.Ionel Voineag si de asemenea la clasa de jazz a Prof.univ.dr.Mircea Tiberian.

Imi amintesc zambind momentele de improvizatie din repetatele mele drumuri spre Liceul George Enescu, acompaniind scartaitul dominant al troleibuzelori epocii recent incheiate.

La Consevator m-am axat primordial pe canto clasic, ulterior gasindu-mi echilibrul in innlantuirile armonice de Jazz, aplicand concomitent la master la ambele discipline.

× Suntem aici !